Nordre Strandvej 260B, 3140 Ålsgårde

Vel nok Nordkystens bedste udsigt fra villa med beliggenhed direkte til Øresund

Området:

Byen Ålsgårde er ca. 35 min. fra København og ligger mellem handelsbyen Helsingør og den mondæne badeby Hornbæk. Ålsgårde ligger op til det fredede naturområde Hornbæk Hegn - og ad Nordre Strandvej følger man den smukke badestrand til den ene side og de store skovområder til den anden side. Den lille Ålsgårde Station har togforbindelse mod Hillerød og Helsingør. Helsingørmotorvejen er netop blevet udbygget de senere år og dette har gjort livet nemmere for pendlere til København. Indkøb er nemt at nå og for familier med skolesøgende børn ligger kommuneskolen Hellebækskolen og Skorpeskolen Privatskole i nærheden af ejendommen. Der er i øvrigt talrige børnehaver og SFO'er ved skov og strand i Ålsgårde. Ejendommen ligger i øvrigt tæt på Hornbæk by, hvor der bl.a. er et væld af restauranter, et levende havneområde og gode indkøbsmuligheder.Ejendommen:

Anonymt beliggende overfor det åbne skovstykke mod Hornbæk Plantage finder du denne arkitektonisk spændende villa. Ejendommen er opført på en 1.878 m2 aflang grund, der følger kysten. Dette sikrer en unik udsigt fra næsten alle villaens værelser. Villaen er fuld af gennemtænkte løsninger og placeret optimalt for panoramaudsigten mod vandet. Beliggenheden mellem skov og strand åbner op for både at nyde naturen, cykle med mountainbike og løbe lange ture, men også at dyrke de mange glæder, som det maritime miljø og ejendommens badebro tilbyder.
Villaen har en høj rejsning og træbeklædte facader - og mod skovsiden og vejen et anonymt udtryk. Man skuffes imidlertid ikke, når man kommer ind i huset og oplever de gedigne materialer, som er at finde over alt i huset - og ikke mindst de store vinduespartier, der sikrer udsigten mod havet og den svenske kyst. Højden på rummene når visse steder næsten 7 meter op til kip og sammen med udsigten giver det en utrolig rummelighed; faktisk virker huset større end sit beboelsesareal på 244 m2; ja, og her taler vi alene om stueetagen. Villaen har tilmed 90 m2 uudnyttet loft, som giver køber mange muligheder for at udvikle ejendommen yderligere (dog kræver det naturligvis byggemyndighedens godkendelse). Ejendommens planløsning er gennemtænkt og tilrettelagt således, at udsigten hele tiden er en prioritet. Ankomsten til villaen sker via låge til den store gårdhave. Der er forstue med garderobeplads, gæstebadeværelse og værelse. Allerede fra forstuen åbner udsigten mod vandet sig op; der er skydedør til den store stue, der er åbnet op mod kip og et bånd af vinduer og skydedøre sikrer udsigten mod Øresund og adgangen til den store terrasse, der følger bygningens krop mod havet. Der er kamin i opholdsstuen. Der er skydedør til to multirum, der også går i kip; man kan anvende dem som værelser, spisestue eller bibliotek. Hernæst følger det store spisekøkken med masser af skabsplads. Fra multirummene og køkkenet er der atter en fantastisk udsigt og udgang til terrassen. Fra køkkenet er der adgang til stort bryggers med udgang til forhaven, men også adgang til et mindre depot, hvorfra der er adgang til loft. Endelig er der det store soveværelse med masser af skabsplads og direkte adgang til badeværelse med kar og brus, samt separat toilet. Der er udgang til gårdhaven fra badeværelset. Bevæger man sig ud på terrassen, vil man opleve, hvor stor grunden egentlig er, idet der er et stort grønt stykke ved stranden til leg og ophold. Sælger har beplantet området med marehalm og strandgræsser. Fra terrassen er der trappe til endnu et stort loft med muligheder. Der hører i øvrigt en del udhuse og dobbelt garage til villaen.